1 2 3 4
KUYDISEÑ SHOWROOMS:

SHOWROOMS ON PODREU TROBAR PRODUCTES NOSTRES DEL NOU CATALEG 2015-2016
1 2 3 4 5 6 7 8 9
CATALOGO MENJADOR 2015-2016:

Nou catàleg de taules, cadires i taburets de menjador amb línies molt deat.purades i d estil nòrdic. Nous colors de Techlam, incorporació del porcelànic Neolith by The size i del Dekton by Cosentino el que ens permet oferir més de 40 diferents colors en aquests materials porcelanics.
De fabricació integra a les nostres instal·lacions, tots els nostres acabats estan cuidats al mínim detall per oferir productes d alta qualitat.
1
KUYDISEÑ EN SHOWROOM DEL MOBLE BARCELONA:

Els dies 7 al 10 de Juny, estarem exposant a Barcelona al Showroom del moble el nostre nou catalec 2015-2016. En aquesta cita presentarem nous models de taules i cadires per a menjador. Es la nostra primera fira a la ciutat condal i esperem que no siga l ultima. Vos esperem a tots i totes al nostre stand.
Departament de Mk Kuydiseñ taules i cadires.
1
NOU CATÀLEG DE MENJADOR 2015:

Properament, anem a llançar el nostre nou catàleg 2015 per la llar. Un catàleg on pretenem adaptar nos a les exigències del mercat i en el qual hem dedicat molts esforços que esperem es vegen recompensats. En aquest nou catàleg, incorporem nous materials com són el Dekton by Cosentino o el CERÀMIC de Neolit. A més a mes, incorporarem nous colors del Techlam by Levantina, que ens permeten disposar dels millors fabricants de porcelànics per fabricar unes taules úniques. A més de materials, comptarem amb la incorporació de nous models de taules i cadires de disseny nacional i de la màxima qualitat.
Departament de mk kuydiseñ.
1
MISSATGE DE NADAL:

Tot el equip humà que formem Kuydiseñ, volem desitjar-vos bon Nadal i un molt bon any 2015 carregat de treball, il·lusió i prosperitat.
1
VACANCES 2014:

A causa de les vacances d estiu, comuniquem als nostres clients que aquesta companyia romandrà tancada del dia 14 d Agost fins al dia 9 de setembre ambdos inclosos. Bones vacances a tots i totes.
1 2 3
MISSIÓ COMERCIAL A MARROC:

El abril passat, vam assistir a la missió comercial organitzada per CONFEMADERA a Casablanca (Marroc), junt a cinc empreses més del sector de la fusta. Durant el viatge vam visitar el país, vam tenir trobades amb distribuidors i fabricants locals i vam poder tenir contacte amb el mercat marroquí. Aquest viatge és fruit dels esforços que des de la companyia estem fent per internacionalitzarnos, ja que és un dels objectius prioritaris del pla estrategic que estem duent a terme des de 2013.
1 2 3 4 5 6 7
HABITAT VALENCIA 2014:

Durant els dies 11, 12, 13 i 14 de Febrer, presentem les nostres novetats per al 2014 a la fira internacional Habitat València 2014. Enguany es van agrupar Cevisama, FiMM Maderalia i Habitat baix un mateix nom "Ens veiem a València". Ha estat un encert per part de l organització ja que les sinergies entre les tres fires han estat patents durant la cita.
A més, presentarem els nostres nous models per a aquesta temporada, com són les noves cadires Sibac amb potes de fusta, les cadires masic per menjador o la taula Chamon amb unes mesures fins a 3 metres vint centímetres entre d altres.
Rebem multitud de visites tant de professionals nacionals com internacionals i les seues impressions sobre les nostres novetats van ser alentadores.
Gràcies a tots i totes els que us vau acostar a saludar-nos.
KuyDiseñ, S.L
1 2 3 4 5
KUYDISEÑ 2.0:

Desde Foncuina intentem estar sempre presents en els mitjos que marquen tendencia. Des de el departament de Marketing, estem portant a terme una estrategia 2.0 en reds socials per donar un servici als nostres clients com per exemple concursos, presentació de productes, atenció personalitzada, publicitat de esdeveniments, etc.
Podeu seguir-nos en:
www.facebook.com/kuydisen
www.flickr.com/photos/foncuina
www.youtube.com/user/Foncuina
www.twitter.com/kuydisen
http://www.linkedin.com/company/foncuina-mobles
http://pinterest.com/kuydisen
https://plus.google.com/u/0/b/110010856455388136580/110010856455388136580/posts
https://es.foursquare.com/kuydisen
1 2 3 4
49 EDICIó DE HABITAT VALENCIA 2012:

El passat 18 de setembre, vam asistir a la 49 edició de la fira internacional del moble de València, on vam presentar el catàleg Pure Design by Foncuina. Els dies de la fira vam atendre a multitud de clients, proveïdors i colaborados els quals després de veure els nous productes i escoltar les seues opinions ens van plenar d'ilusió per a continuar amb la nostra activitat.
Podeu veure un video del stand en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=okzoFE-TkwE
1 2 3
NOVA PÀGINA WEB :

Foncuina llança la seua nova web, un entorn més amigable e intuitiva en el qual estàn recopilades tots els avanços de producte, nous acabats, models, noticies, etc.
1
NOU CATÀLEG:

El nou catàleg Pure Design by Foncuina es el resultat del esforç conjunt dels diferents departaments tècnics, en conjunt amb diseñadors de prestigi com Enrique Martí, que han donat fruït a un catàleg amplíssim amb infinitat de possibilitats per a la cuina, la llar i el contract.
http://www.youtube.com/watch?v=49pSQ9Un8cY
©2014·PUREdesignsbyKuyDiseñ
Tots els drets reservats · Avís legal · Contactar · Websiteby